Shanti Retreat Bali
13 – 23 september 2023

De REIS terug naar JeZelf 

Stel je eens voor…je gaat op reis naar een plek in jezelf die overeenkomt met een warm tropisch eiland, wuivende palmbomen, een adembenemend uitzicht, geluid van de zee, een kabbelende rivier, watervallen en uitgestrekte groene rijstvelden.

Een plek die jou uitnodigt om helemaal jezelf te zijn, waardoor je direct een gevoel van rust, ontspanning en innerlijke vrede ervaart. En op die plek betreed je met veel eer en respect een tempel. Jouw innerlijke tempel! Een ruimte vol waarheid, liefde en wijsheid.

Wat als je die plek nu eerst in het echt zou opzoeken? Om al je zintuigen open te zetten en te ervaren hoe dat is. De geuren, kleuren, gevoelens, de smaak en geluiden. De reis van je hoofd naar je hart. Een plek waar je ten volste gaat genieten van de rust en ruimte in en om je heen. Waar je gelijkgestemden ont-moet en de warmte voelt van verbinding. Waar je helemaal jezelf mag zijn, totaal vrij in waar jij behoefte aan hebt.

Dat is de kracht van een RETREAT. Je stapt even uit je dagelijkse denken/doen leven en geeft jezelf ruimte voor voelen/ervaren. Weer terug naar de vrede in jeZelf.

Wat een Cadeau!

Mother & ChildCare nodigt je daarom van harte uit om samen met Monique (yogadocent, trainer/coach zelfontwikkeling en traumahealing) in de zachtheid en vrouwelijke bewegingen van Bali te stappen. Monique neemt je mee in een vrijblijvend programma van dagelijkse yoga, meditatie, dans, workshops en verrassende activiteiten om jezelf nog meer te openen vanuit het hart. ’s Middags is er ruimte voor excursie, massage, healing, individuele coaching of een 1 op 1 familie opstelling.

Je verblijft bij Villa Shanti (hoog in de bergen van Noord Bali) en slaapt in een houten Balinese bungalow met airco en fan. Het is in de omgeving van Lovina, waar we met dolfijnen gaan zwemmen. Er zijn prachtige watervallen en het ligt aan een rivier, waar we een reinigingsritueel kunnen doen.

Er is mogelijkheid om een scooter te huren en de omgeving te verkennen. Zo kun je zelf tempels bezoeken, naar het strand en leuke restaurantjes spotten. Vind je een scooter te spannend dan kom je overal met de taxi. Dit is heel goedkoop en te doen gebruikelijk op Bali. De excursies worden begeleidt door Engelssprekende gidsen, waarbij je opgehaald wordt bij Villa Shanti.

Meer informatie over de kosten en inschrijven:
https://www.motherchildcentrum.nl/contact

Meer informatie over de reis en inhoud Retreat: Monique van der Heijden. Email: info@moyoki.nl of bel naar 06-11135566

Inschrijven Bali Retreat

    Ik schrijf me in voor:

    Lees hier het Privacy Statement