FlowDance

FlowDance is opgebouwd uit stilte en beweging in verbinding met jezelf en de ander. In een geleide meditatie gaan we naar binnen om van daaruit weer beweging te laten ontstaan. Je eigen ritme vinden, je eigen ruimte innemen. Drempelverlagend. Plezier hebben en muziek die uitnodigt om te gaan dansen op jouw unieke manier. Vanuit moeiteloosheid, vloeibaarheid, luchtigheid in de diepte. Ook jezelf tegenkomen en je geraakt voelen. Deze avond is een mooie manier om jezelf te bevrijden van datgene dat je juist weerhoudt om in beweging te komen. Dat gebeurt in de stilte van jezelf, in het licht van de volle maan.

Tijdens deze workshop zul je steeds meer verbinding voelen met wie je ten dieptste bent. In de yogafilosofie wordt dat ‘Svarupa’ genoemd, ofwel gevestigd zijn in jouw ware aard – Patanjali.

Je hebt geen ervaring nodig en iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. Het kan zomaar eens een bevrijdende ervaring zijn!

De workshop wordt begeleid door Monique van der Heijden. Docent yoga- en meditatie, chakra’s en verschillende vormen van lichaamswerk. Al een aantal jaar volgt ze de jaargroep Zijnsorientatie en geeft van hieruit meditaties in beweging oo muziek. Monique geeft ook les in de yogafilosofie en is een ervaren trainer/coach.

Zelf meebrengen: flesje water, handdoek, (meditatie) kussentje en dekentje.

Kosten: € 25,-

Het verhaal gaat eeuwig door…
Jij mag Hem dansen op Jouw manier,
zoals Ik hem mag dansen op mijn manier..
Met aantrekken en afstoten,
in Harmonie en in Chaos
De harmonie prettig verstoord door de chaos,
waaruit een lyrische stille dans kan ontstaan
Waarin jij en ik elkaar weer vinden
omdat wij elkaar al gevonden hebben
waarin in wij al jaren in een Lemniscaat
met elkaar dansen
en door zullen dansen
omdat het LEVEN altijd danst.

~Coby Geertsma~

Inschrijven voor de workshop

    Ik schrijf me in voor:

    Lees hier het Privacy Statement