Journey through yourSELF

Iedere maand is er een workshopdag  ‘Journey through yourSelf’ bij MoYoKi.

Een innerlijke reis door jezelf en jouw leven,

Verras, verwonder en ont-moet jezelf opnieuw in de reis die jouw leven is. Op weg naar meer heelheid. Krijg inzicht in je manier van denken, in je patronen, valkuilen, knopen en maskers. Zit je veel in je hoofd? Dan is dit een manier om weer verbinding te maken met je hart. Ik nodig je in deze workshops uit om te zijn wie je werkelijk bent. Je eigen plek in deze wereld innemen is niet altijd eenvoudig maar nodig. Jij bestaat en het aanvaarden van jouw bestaan is essentie. liefde is de weg en het doel. Leer meesterschap krijgen over je gedachten, emoties en lichaam. Innerlijk leiderschap vanuit een liefdevolle verbinding met jezelf, de ander en de wereld.

Ons levenspad gaat in vele bochten en vraagt ons continu keuzes te maken om richting te geven aan onszelf. Omgaan met de voortdurende stroom van verandering vraagt veel van ons en af en toe raken we de flow even kwijt. Ook ons innerlijk kind mag daarin aandacht krijgen. Het is een reis naar binnen, naar wie jij ten diepste bent, waarin je alle patronen en overtuigingen gaat herkennen van het geconditioneerde brein. Om vervolgens een zachte landing te maken in het hart.

We dragen allemaal een rugzak en het is enorm verlichtend om die rugzak af en toe even van je rug te halen en naast je neer te zetten op de grond. Te ervaren hoe dat voelt. Die lichtheid. Nieuwsgierig en open te zijn. Dan kun je met verwondering kijken wat er allemaal ‘nog’ in zit en alles wat je niet meer nodig hebt uit je rugzak halen. Als je dan je reis vervolgt, mag het een stukje lichter, vreugdevoller en fijner aanvoelen.

‘Je kunt pas loslaten als je weet wat je nog vasthoudt’

KOSTEN

Losse Workshopdagen € 125,-
Alle dagen zijn Incl. koffie/thee/fris en lekkers.
Lunch is potluck. Je neemt dan allemaal iets mee om te delen.

DATA
Workshopdag: 13 juni 2020.
10.00-16.00 uur

LOCATIE

GAIA House of Yoga, Giraffeweg 10, Almere

Inschrijven voor de jaargroep Journey through yourSelf

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement