Jaargroep Journey through yourSELF

Op zaterdag 9 november starten we met de eerste Workshop Introductiedag  ‘Journey through yourSELF’ bij GAIA. Een innerlijke reis door jezelf en jouw leven, begeleidt door Monique.

Sta je wel eens stil bij de reis die je hebt afgelegd tot nu toe vanaf je geboorte? Wat een ervaringen, waar ben je allemaal doorheen gegaan? Alles beweegt en verandert in het leven (dualiteit) en soms kun je jezelf ervaren als een afgescheiden deel van het geheel. 

Verras, verwonder en ont-moet jezelf opnieuw in de reis die jouw leven is. Op weg naar meer heelheid. Krijg inzicht in je manier van denken, in je patronen, valkuilen, knopen en maskers. Uit je hoofd, in je Hart brengt je weer terug naar wie je werkelijk bent. Je plek in deze wereld innemen. Leer meesterschap krijgen over jezelf en jouw leven.

Ons levenspad gaat in vele bochten en vraagt ons continu keuzes te maken om richting te geven aan onszelf. Omgaan met de voortdurende stroom van verandering vraagt veel van ons en af en toe raken we de flow even kwijt. Ook ons innerlijk kind mag daarin aandacht krijgen. Het is een reis naar binnen, naar wie jij ten diepste bent, waarin je alle patronen en overtuigingen gaat herkennen van het geconditioneerde brein. Om vervolgens een zachte landing te maken in het hart. Uit je Hoofd, In je Hart.

We dragen allemaal een rugzak en het is enorm verlichtend om die rugzak af en toe even van je rug te halen en naast je neer te zetten op de grond. Te ervaren hoe dat voelt. Die lichtheid. Nieuwsgierig en open te zijn. Dan kun je met verwondering kijken wat er allemaal ‘nog’ in zit en alles wat je niet meer nodig hebt uit je rugzak halen. Als je dan je reis vervolgt, mag het een stukje lichter, vreugdevoller en fijner aanvoelen.

Monique nodigt je uit via verschillende werkvormen om dit alles te ervaren, een oefening in Levenskunst! Met jezelf, met de ander, in de groep en de wereld. Via yoga, meditatie, mindfulness, dans, systemisch en (emotioneel).

En als je de smaak te pakken hebt, kun je je na deze Introductiedag ook opgeven voor de jaargroep. Eens per maand (totaal 10 zaterdagen) waarbij je een onderzoekende, innerlijke en meditatieve reis maakt door jezelf en jouw leven. Steeds meer vanuit bewustZIJN en in je ware aard gevestigd. NU is het enige moment dat er is!

JAARGROEP

De jaargroep dient om uitdrukking te geven aan de innerlijke reis die je maakt in dit leven. Om meer inzicht en vat te krijgen op de ik/ego/persoonlijkheid enerzijds en het bewustZIJN anderzijds. Het gaat over thuiskomen bij jezelf, de ander en de wereld.

Er helemaal mogen ZIJN met alles wat zich aandient is de uitgangspositie. Om uiteindelijk tot transformatie en realisatie van je vrije aard te komen. Jezelf bevrijden van datgene dat nog vastzit en gehoord wil worden. Binnen deze reis dalen we het laatste deel van de dag langzaam af van naar de geborgenheid van jou in de baarmoeder en vanaf de geboorte weer terug naar nu .

‘Je kunt pas loslaten als je weet wat je nog vasthoudt’

KOSTEN

Losse Workshopdag € 55,-
10 zaterdagen in één keer betalen  € 495,-
In maandelijkse termijnen betalen is ook mogelijk € 52,- per maand

Alle dagen zijn Incl. koffie/thee/fris en lekkers.
Lunch is potluck. Je neemt dan allemaal iets mee om te delen.

DATA
Workshopdagen: 19 januari, 14 maart, 13 juni 2020. Terugkom dag in september 2020
10.00-16.00 uur

LOCATIE

GAIA House of Yoga, Giraffeweg 10, Almere

Nieuwsgierig of opgeven? Schrijf je en betaal direct in via https://mijn.gaiahouseofyoga.com/aanmelden of gebruik het inschrijfformulier hieronder om je gegevens achter te laten.

Inschrijven voor de jaargroep Journey through yourSelf

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement