Iedere maand begeleidt Monique de jaargroep  ‘Reis van je Leven’ vanuit MoYoKi

Een innerlijke reis door jezelf en jouw leven

Ons leven is een avontuurlijke reis vol hobbels en gaten op de weg. Onderweg hebben we vele indrukken opgedaan, bepaald gedrag ontwikkeld, door alle mensen en situaties die ons pad gekruist en beïnvloedt hebben. We zijn geworden wie we zijn als mens met vaardigheden, kwaliteiten en talenten, maar ook met meningen, oordelen en overtuigingen. We kennen pijn, verdriet, angst en verlies en ervaren vreugde, succes, geluk en liefde. Als mens ontwikkelen we tevens allerlei (bewuste en onbewuste) patronen, die ons systeem als het ware in kruipen.

Maar zijn we geworden wie we werkelijk zijn? En tja…wie ben je dan?

We dragen allemaal een rugzak en het is enorm verlichtend om die rugzak af en toe even van je rug te halen, naast je neer te zetten op de grond en te kijken wat er in zit. Voelen hoe dat voelt, die lichtheid. Nieuwsgierig en open zijn en je ’kinderlijk verwonderen’ over wat er allemaal in zit (als een cadeautje dat uitgepakt wordt). Dan kun je wat je niet meer nodig hebt uit je rugzak halen. Als je dan je reis vervolgt, mag het een stukje lichter, vreugdevoller en fijner aanvoelen. In liefde loslaten en in liefde verbinden met de nieuwe jij die er altijd al was en is.

Tijdens deze reis word je uitgenodigd om het innerlijk kind in jezelf wakker te maken, te kijken met dezelfde ogen, maar dan als volwassen IK. We dalen af naar momenten waar heling en liefde nodig is. We ontmoeten, ontknopen en ontmaskeren onszelf en her-inneren weer onze verlichte aard, de vrije staat van het hart, waar niks aankleeft.

Het belooft een boeiende reis te worden. Een dag die je veel inzicht kan brengen, als je in de spiegel van jezelf durft te kijken, vanuit een open, ontvankelijke en nieuwsgierige houding.

Je bent pas sterk als je ook zwak durft te zijn
Je bent pas moedig als je ook weet wat angst is
Je bent pas groots als je weet hoe klein je soms bent
Je bent pas wijs als je beseft zo weinig te weten

Bron: Ineke Akkerman

‘Je kunt pas loslaten als je weet wat je nog vasthoudt’

KOSTEN

Losse Workshopdagen € 125,-
Alle dagen zijn Incl. koffie/thee/fris en lekkers.
Lunch is potluck. Je neemt dan allemaal iets mee om te delen.

DATA
Jaargroep: start maandelijks op zaterdag vanaf september 2020.
10.00-16.00 uur

LOCATIE

GAIA House of Yoga, Giraffeweg 10, Almere

Inschrijven voor de jaargroep Reis van je Leven

    Ik schrijf me in voor:

    Lees hier het Privacy Statement