Journey through yourSelf

Workshop: Journey through yourself

Een innerlijke reis door jouw leven

In deze workshop word je uitgenodigd om een innerlijke reis door jezelf en jouw leven te maken. Van het hier en nu terug naar je geboorte en vanaf je geboorte weer naar nu. Dat kan enorm bevrijdend werken op allerlei vastgeroeste overtuigingen en conditioneringen. En ook om vanuit je liefdevolle volwassen IK weer contact te maken met jouw innerlijk kind. De verbinding met jezelf herstellen.

Dat doen we door tal van lichaamsgerichte oefeningen die je veel inzicht kunnen brengen in hoe je het doet met jezelf. Via Yoga, Meditatie, Dans en Beweging, Energie- en Ademwerk, Systemisch, NLP en Yoga Nidra (yoga van de slaap) begeleid ik je op een rustige, ontspannen manier naar diepere lagen waar jij jeZelf mag ont-moeten.

Jij en ik zijn allemaal door verschillende fasen in ons leven gegaan, met verschillende gebeurtenissen, vreugdemomenten, verdriet, succes, euforie en pijn. Hoe we daarmee omgaan is ook verschillend, we staan allemaal op een andere plek in onze ontwikkeling als het om ik/ego/persoonlijkheid en ons hogere bewustzijn gaat. Ook onze levensbestemming speelt hierin een rol (dharma). Met regelmaat zullen we door het leven van alledag meegevoerd worden door alle prikkels, waardoor je te weinig tijd en ruimte in jezelf vrij maakt om te voelen hoe het werkelijk met je gaat. De impact van alle keuzes die je hebt gemaakt in je leven. Keuzes die bepalend zijn voor hoe ons leven er nu uitziet. Fysiek, emotioneel en mentaal.

Ons hoofd gaat op cruciale momenten meestal over in de ‘denk en doe’ modus (overleven)  i.p.v. in de even ‘stilstaan en wat voel ik’ modus (leven). Als kind heb je daar nog geen idee van, maar nu zijn we volwassen en als je jezelf durft toe te staan met jouw innerlijk schouwende oog terug te kijken, te ervaren en te voelen, mag je het kind in jezelf liefdevol meenemen naar het hier en nu.

Ook de vreugdevolle, fijne en leuke momenten in jouw leven maken deel uit van deze reis door jezelf. En Liefde is voortdurend de stuwende kracht in deze workshop en reis. Er helemaal mogen zijn, met alles erop en eraan, aanvaarden dat het leven je brengt wat nodig is en dat jij helemaal oke bent met alles wat je meedraagt.

We dragen allemaal een rugzak en het is enorm verlichtend om die rugzak af en toe even van je rug te halen en naast je neer te zetten op de grond. Te voelen hoe dat voelt. Die lichtheid. Nieuwsgierig en open te zijn. Dan kun je met verwondering kijken wat er allemaal in zit en alles wat je niet meer nodig hebt uit je rugzak halen. Als je dan je reis vervolgt, mag het een stukje lichter, vreugdevoller en fijner aanvoelen. In liefde loslaten en in liefde verbinden met de nieuwe jij.

Ga jij die reis met en door jezelf maken? Samen met mij? Dan zie ik je graag op één van onze komende workshops (zie agenda)

Kosten workshopdag: € 55,-

Opgeven en betalen via https://mijn.gaiahouseofyoga.com/aanmelden/?lid=1&slid=183470

Namasté 🦋 Monique van der Heijden

Info Jaargroep

Inschrijven voor de workshop Journey through yourSelf

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement