De Latifa Meditatie

LATIFA MEDITATIE

De Latifa Meditatie is een gebed uit het Soefisme (mystieke leer uit het oude Perzië) en betekent Subtiel of Fijnzinnig. Het is één van de 99 benamingen voor God die uiteindelijk allemaal uit één en dezelfde bron voortkomen.

Deze workshop is een bijzondere reis naar binnen, waarbij we ons verbinden met 7 levenskwaliteiten van bestaan. Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen (Geloven), Loslaten, Liefde en Bereidheid.

Tijdens de meditatie plaats je de de handen op verschillende plekken op het lichaam en spreek je affirmaties uit in jezelf. Je wordt hierin liefdevol begeleid. Het gaat bij de Latifa om verbinding te maken met jouw diepere waarheid over wie je ten diepste bent. Je kunt het ook ZIJNS-oriëntatie noemen. In zijn eenvoud is het een heel subtiele meditatie over kwaliteiten van leven. Het raakt dus subtiele gebieden aan in onszelf, emotionele lagen en verfijnd het bewustzijn. De Latifa helpt ons bij de essentie van ons bestaan te komen en te her-inneren wat ons ten diepste beweegt.

Overeenkomsten met Yoga

Het Soefisme als mystieke leer toont grote overeenkomsten met de Yogafilosofie, de Vedische geschriften en de oude wijsheid uit India.

We zullen deze keer de verschillende levenskwaliteiten in onszelf bekrachtigen met Meditatie in Beweging en FlowDance. Jouw eigen levensdans ontstaat vanzelf wanneer je je openstelt voor aanwezig zijn, ontvangen, liefde en wijsheid. Wetend dat alles goed is zoals het is. Dat jij nergens aan hoeft te voldoen. Dat je alleen maar hoeft te ZIJN…Hier en Nu met alles wat je meebrengt.

Datum : woensdag 2 september
Tijd      : 20.00-21.30 uur
Locatie: ZOOM (je ontvangt de link na aanmelding per mail)Kosten:  € 15,-

Inshallah     Monique

Inschrijven voor de workshop op woensdag 2 september 2020

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement