De Latifa Meditatie

LATIFA MEDITATIE

Je hoeft niet op zoek te gaan naar liefde. Je hoeft slechts de barrieres te vinden die je in jezelf tegen haar, hebt opgeworpen. Liefde is de essentie en het doel in het leven. Iedereen wordt geraakt door liefde, ook degenen die haar mijden. Rumi  

De Latifa Meditatie is oorspronkelijk een gebed uit het Soefisme (mystieke leer uit het oude Perzië) en betekent Subtiel of Fijnzinnig. Latifa is één van de 99 benamingen voor ‘God’ die uiteindelijk allemaal uit één en dezelfde bron voortkomen.

Deze workshop is een bijzondere reis naar binnen, waarbij we ons verbinden met 7 levenskwaliteiten van bestaan.

1. Aanvaarden
2. Verlangen
3. Hoop
4. Vertrouwen
5. Loslaten
6. Liefde
7 Bereidheid

Tijdens de meditatie plaats je de de handen op verschillende plekken op het lichaam en spreek je affirmaties uit in jezelf. Je wordt hierin liefdevol begeleid door mijn stem en mooie muziek die de ziel raakt.

Het gaat bij de Latifa om verbinding te maken met jouw diepere waarheid over wie je ten diepste bent. In alle eenvoud is het een heel subtiele meditatie over de kwaliteit van jouw leven. Het raakt dus subtiele gebieden aan in onszelf, emotionele lagen en verfijnd het bewustzijn. De Latifa helpt ons bij de essentie van ons bestaan te komen en te her-inneren wat ons ten diepste beweegt.

Overeenkomsten met Yoga

Het Soefisme als mystieke leer toont grote overeenkomsten met de Yogafilosofie, de Vedische geschriften en de oude wijsheid uit India.

We zullen de verschillende levenskwaliteiten in onszelf bekrachtigen met Meditatie in Beweging. Jouw eigen levensdans ontstaat vanzelf wanneer je je openstelt voor aanwezig zijn, ontvangen, liefde en wijsheid. Wetend dat alles goed is zoals het is. Dat jij nergens aan hoeft te voldoen. Dat je alleen maar hoeft te ZIJN…Hier en Nu met alles wat je meebrengt.

Datum : Zaterdag 10 september 2022 (volle maan)
Tijd      : 20.00 – 22.00 uur
Locatie: ‘t Gooi
Kosten: € 20,-

Inshallah     Monique

Inschrijven voor de Latifa workshop op zaterdag 10 september 2022

    Ik schrijf me in voor:

    Lees hier het Privacy Statement