Losse Modulen Raja Yoga & Filosofie
MoYoKi maakt de yogafilosofie toegankelijk voor iedereen die meer wil weten en ervaren over de mystiek en wetenschap van yoga.

Op zaterdag 25 september start de modulaire jaartraining Raja Yoga bij GAIA House of Yoga in Almere. 10 losse zaterdagen – eens per maand – waarin je breed kennismaakt met de achtergronden van yoga.

De modulen zijn onafhankelijk van elkaar los te volgen, maar je kunt ze ook allemaal meedoen als jaartraining!

Een verdieping in jezelf, waarbij jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling centraal staat.

Je werkt aan je fysieke beoefening (asanas), adembeheersing (pranayama), naar binnen keren (pratyahara), concentratieoefeningen (dharana), meditatie (dyana) en filosofie. Er wordt ook tijd gemaakt om jouw ervaringen op te schrijven en te delen in de groep.

Raja Yoga is de meditatieve Koninklijke weg van yoga die jou uitnodigt tot zelfonderzoek en zelfstudie – studie van het ZELF. We volgen het 8-voudig pad van Patanjali en de yogasutras die de ‘grond’ van ons bestaan als mens in deze duale wereld, vanuit non dualiteit benaderd.

Door studie en oefening (abhyasa), onthechting (vairagya), onderscheidingsvermogen (viveka) en toewijding kan je als yogaleerling (sadhaka) moksha of kaivalya (bevrijding) bereiken.

Raja Yoga nodigt je uit om als ziel in een menselijke ervaring weer thuis te komen in je ware aard. (svarupa).

Deze modulaire jaartraining is toegankelijk voor alle yoga beoefenaars, beginnende yogadocenten en mensen met een nieuwsgierige geest, die zich persoonlijk en spiritueel willen verdiepen en ontwikkelen.

En voor bewustzijnstrainers en coaches die yoga en meditatie willen integreren in hun praktijk om mensen op zielsniveau te kunnen begeleiden.

Kijk nu welke thema’s jou aanspreken en waar je meer verdieping in wilt vinden. Ze helpen je allemaal om verder te groeien op jouw bewustzijnspad.

Kosten losse modulen Raja Yoga

Module 1: Het 8-voudige pad van Patanjali & de Wetenschap van de Ziel
2 zaterdagen € 199,00

Module 2: Yamas & Niyamas – De oudste leefregels uit India (volgens Patanjali)
2 zaterdag € 199,-

Module 3: Adem- & Energiewerk
1 zaterdag € 139,-

Module 4: Reis door de chakras
2 zaterdagen € 199,-

Module 5: Kleshas, Guna’s & Koshas
2 zaterdagen € 199,-

Module 6: Ayurveda & Doshas
1 zaterdag € 139,-

Meer info en aanmelden kan hier:

yogaworkshops