Ontdek de Godin in JeZelf

Ontdek de Godin in JeZelf

Filosofie, Yoga, Meditatie, Dans, Lichaamswerk, Chakra’s

In iedere vrouw schuilt een godin. Een godin is een vrouw die haar dromen weet te transformeren en uiting kan geven aan de richting van haar leven. Wil jij ontdekken welke vrouwelijke dynamiek er in jou beweegt? Wil jij leren hoe je jouw vrouwenkracht in kan zetten in verschillende levenssituaties en in relatie tot anderen?

Wat weerhoudt ons vrouwen eigenlijk om voluit te gaan? Welke overtuigngen en conditioneringen liggen daaraan ten grondslag?

In deze workshop gaan we de Godin(en) in onszelf ontdekken en ont-moeten. Godinnen zijn van alle tijden en alle religies. Ze hebben de vrouw tot steun gediend en haar sterker en weerbaarder gemaakt. In deze tijd van ratio en techniek vergeten we vaak gebruik te maken van de onzichtbare energieën die ons ter beschikking staan.

De workshop wordt begeleid door Flim Reydon en Monique van der Heijden, waarbij gewerkt wordt vanuit de Godinnen filosofie, yoga, meditatie, chakra energiewerk en dans.

Doelgroep
Deze workshop is voor vrouwen tussen de 18 en 88! Ervaring niet nodig! Vrouw Zijn is genoeg…

Docenten
Monique van der Heijden is Trainer/Coach Transformatief lichaamswerk, gecertificeerd Raja Yogadocent en geeft les in Filosofie, Yoga en Meditatie.  Naast haar eigen onderneming MoYoKi gaat ze regelmatig naar Indonesië om retraites te begeleiden. Monique heeft een dans, lichaamswerk en theaterachtergrond. Ze voelt een sterke band met Saraswathi, Godin van muziek en taal.

Flim Reydon is senior Yoga- en Meditatiedocent, heeft 25 jaar een eigen yogastudio gerund en altijd een passie gevoeld voor de mythologische verhalen van de Indiase Filosofie. Gecertificeerd meditatie instructeur bij Deepak Chopra en Yoga International (C-IYAT). Ze heeft een sterke band met de Godin Durga, de Godin van Bescherming en Innerlijke Kracht, ze is zowel een krijger te paard (of op een leeuw) en een Moeder Godin.

Tijd
01 maart 2020, 10:00-17:00 uur.

Locatie
GAIA House of Yoga, Giraffeweg 10 in Almere

Programma

10.00-11.00 uur:   Introductie, warming up en interactieve kennismaking
11.00-12.00 uur:   Filosofie over Godinnen uit de Yogafilosofie
12.00-13.00 uur:  Godinnenkaart en de Buddha vraag (interactief)
13.00-14.00 uur:  Lunch
14.00-16.00 uur:  Godinnen empowerment, Reis in beweging door de Chakras
                             Yoga, meditatie, dans, psychodynamisch lichaamswerk
16.00-16.30 uur:  iRest@ Yoga Nidra eindontspanning
16.30-17.00 uur:  Healing Circle en delen


Meenemen:
Er zijn yogamatjes en meditatiekussens aanwezig. Trek makkelijk zittende kleding aan. Lunch doen we potluck, ofwel allemaal iets meebrengen om te delen. Een salade, pasta, crackers, rauwkost, soep of iets anders. Het is raadzaam schrijfgerei en een aantekenboekje of tablet mee te brengen.

Kosten:

€ 75,—


Aanmelding en direct betalen met ideal:
https://mijn.gaiahouseofyoga.com/aanmelden

of hieronder via het aanmeldformulier.

Inschrijven voor de workshop Ontdek de Godin in JeZelf

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement