Opleiding

Basisopleiding Raja Yoga

Ben je geinteresseerd in meer verdieping in jezelf en wil je graag Yogadocent worden? Of ben je al yogadocent en wil je meer weten over de achtergronden van yoga en het 8-voudig pad van Patanjali? Voel je een diep innerlijk verlangen om jezelf te ontwikkelen en te groeien in bewustzijn? Ontvang je graag praktische gereedschappen op jouw pad naar Zelfrealisatie? En ben je bereid jezelf te openen voor zelfreflectie, de wetenschap van de ziel en innerlijke wijsheid via yoga en meditatie? Dan is deze opleiding het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven m.b.t. jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

GAIA House of Yoga doceert de klassieke Raja Yoga om mensen te begeleiden op het pad van Zelfbewustzijn en Zelfrealisatie. We volgen hierin het 8-voudig Pad van Patanjali. Raja betekent Koning en de Raja Yoga is dan ook de Koninklijke yoga waar alle andere yogavormen uit voortvloeien.

In de Raja Yoga wordt Hatha Yoga toegepast voor het fysieke gedeelte om steeds dieper in concentratie en meditatie te komen. Raja Yoga begint waar Hatha yoga eindigt.

Monique van der Heijden geeft al een aantal jaren deze basisopleiding bij GAIA House of Yoga en begeleidt yoga beoefenaars met veel bezieling bij transformatieve innerlijke processen op weg naar hoger bewustzijn.