R.E.I.S. – The Journey through yourSelf

Workshop R.E.I.S.

Datum  : Zaterdag 26 september
Tijd       : 10.00 – 16.00 uur
Locatie : Kapel Velthijsenlaan 17 in Laren nh
Kosten  : € 125,- excl. BTW

Een waardevolle Me-time dag helemaal voor jou! Maak kennis met yoga, (geleide) meditatie, dansexpressie, Zijnsorientatie, systemisch, adem- en energiewerk (chakra psychologie) en iRest yoga nidra.

Deze dag maak je tijd en ruimte om te leren rusten in ZIJN en mag je expressie geven aan alles wat gehoord en gezien wil worden in jou en je leven.

R.E.I.S. staat voor ReConnection – Empowering – InnerChild – Soulwork.

Je mag het contact met jezelf herstellen door te (h)erkennen waar jouw overtuigingen en patronen vandaan komen (ReConnection). Daarin leer je opnieuw focussen op wat belangruijk voor je is en het bekrachtigen van jezelf (Empowering) zodat je in vol vertrouwen je eigen koers vaart en vanuit autonomie je eigen plek inneemt. Daarvoor reis je naar innerlijk landschappen en ontmoet je jezelf als kind vanuit je volwassen IK bewustzijn (InnerChild) en zul je ervaren dat als het hart opengaat, je jouw zielemissie in dit leven weer vindt (Soulwork)

We zijn allemaal op de één of andere manier teruggeschrokken in relatie toen we nog heel klein waren en op bepaalde gebieden in ons leven gekwetst geraakt.

Deze gekwetste plekken worden psychologische leegtes genoemd. Op deze plekken ben je niet tot vorm gekomen. Je hebt hier jezelf, noch de ander, noch de relatie tussen jou en de ander leren kennen.  Vraag: is het je wel eens opgevallen dat als je partner of iemand om wie je veel geeft tegen je zegt: “ik hou van jou” dat je dat maar ten dele binnen kunt laten komen?

Dit heeft alles te maken met de psychologische leegtes in jou. Juist op die plekken van leegte kun je deze woorden niet of nauwelijks ontvangen. Om die reden is het van groot belang de leegtes onder ogen te komen, zodat de vreugde en liefde weer vrij kan stromen.

Ga mee op reis en laat achter…

Ons leven is werkelijk een avontuurlijke reis vol hobbels op de weg. Onderweg hebben we vele indrukken opgedaan, bepaald gedrag ontwikkeld, door alle mensen en situaties die ons pad gekruist en beïnvloedt hebben. We zijn geworden wie we zijn als mens met alle ervaringen die we hebben. Leuk en niet leuk, we dragen het mee in onze rugzak als imprints die ons gevormd hebben tot wie we nu zijn.

En we dragen allemaal een rugzak, daarom is het enorm verlichtend om hem af en toe van je rug te halen, naast je neer te zetten op de grond en te kijken wat er in zit. Voelen hoe dat voelt, die lichtheid. Nieuwsgierig en open zijn en je ’kinderlijk verwonderen’ over wat er allemaal in zit (als een cadeautje dat uitgepakt wordt). Dan kun je wat je niet meer nodig hebt uit je rugzak halen. Als je dan je reis vervolgt, mag het een stukje lichter, vreugdevoller en fijner aanvoelen. In liefde loslaten en in liefde verbinden met de ‘nieuwe’ jij die er altijd al was en is.

Jij en jezelf
Jij in relatie
Jij en de wereld

Onthechten, ontmoeten, ontmaskeren, ontknopen van alles dat (nog) niet vrij voelt in jezelf. Op weg naar wie je werkelijk bent.

Het is Me-time en dus tijd om jezelf te:

🤎 Ont-moeten en ont-doen van het moeten, zodat het zich vanzelf doet? Moeiteloos leven!

🤎 Ont-maskeren en loskomen van de rollen die je ‘speelt’, zodat je kunt zijn wie je werkelijk bent, zoals je bent, met alles wat je meebrengt wat jou definieert en weer gaat ontspannen in je authentieke Zelf?

🤎 Ont-hechten van onveiligheid en angst door de impact die het verleden op je heeft (gehad), waardoor je nu nog steeds verkrampt voelt als er dingen gebeuren die dat triggeren? Loslaten en ontspannen!

🤎 Ont-lasten van de zwaarte die het ‘huis van oorsprong’ jou opgelegd heeft, waar jij onbewust bewust nog steeds de (ba)last van meedraagt, waardoor je vaak niet in liefde bent met jezelf.

🤎 Ont-strengen in de strengheid voor jezelf, loskomen van het perfectionisme, de controlebehoeftigheid, verantwoordelijksheidsgevoel, waardoor je weer ruimte krijgt voor je eigen behoeften en verlangens, zodat je werkelijk dienstbaar kunt zijn.

KOSTEN

Losse Workshopdagen € 125,-
Data: 26 september, 31 oktober en 28 november 2020

3-daagse  € 350,-
Data: 11, 18, 25 juli 2020 (uitgesteld)

Alle dagen zijn Incl. koffie/thee/fris en lekkers.
Lunch is potluck. Je neemt dan allemaal iets mee om te delen.

DATA
Zaterdag 26 september 2020
10.00-16.00 uur

LOCATIE
Kapel aan de Velthuijsenlaan 17 in Laren nh

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement

Info Jaargroep

Inschrijven voor de workshop: De Reis van je Leven