Restorative Yoga in Laren

Iedere maandagavond kun je bij MoYoKi een Restorative/Critical Alignment yogales volgen. We maken hierbij o.a. gebruik van de therapeutische strip om de rug soepeler te maken.

Restorative Yoga is een rustige yogavorm die materialen (props) gebruikt om makkelijker in de yoga houdingen (asanas) te komen en daarin te rusten. Het nodigt uit om te ontspannen in de inspanning en om weerstand te observeren en te kanaliseren. Fysiek, emotioneel en mentaal.

Er wordt veel nadruk gelegd op het ontspannen en masseren van de schouders, gebied onder de schouderbladen, de rugspieren en si gewricht in de onderrug. De strip leggen we op die plekken waar doorgaans veel spanning en stress gaat vastzitten. Ook om de houding te verbeteren en lengte te maken in de spieren.

De lessen ademen levenskunst en de yogafilosofie uit. Naast de beoefening van fysieke houdingen (asanas), leer je ook over vitale levensenergie en het beheersen van de adem (pranayama), de aandacht naar binnen te richten (pratyahara), concentratie (dharana) en meditatie (dhyana). Jezelf ont-dekken en ont-moeten door je fysieke lichaam, emoties en gedachten te observeren en te onthechten van wat je niet meer dient. Mindful aanwezig zijn. Deze yoga helpt je om uit je hoofd, in je hart aan te komen en daar de verbinding te maken met je ware Zelf.

Docente Monique van der Heijden geeft haar lessen op een prachtige locatie in een sfeervolle kapel aan de Velthuijsenlaan 17 in Laren.

Iedereen is welkom, ervaring niet nodig, wel een open mind en instelling om te willen groeien in bewustzijn

KOSTEN LESKAART

10 lessen va 1,5 uur voor € 125,—

Losse les € 15,—

Proefles € 10,— eenmalig

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar info@moyoki.nl voor meer info of schrijf je in via onderstaande link voor een proefles.

Inschrijven voor een Restorative Yogales

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement

RestorativeYoga