Yoga Retraite 

YOGARETRAITE OP KARIMUNJAWA-JAVA-INDONESIË

Alam Kita…Rebalancing the Senses

Alam Kita is een landgoed op Karimunjawa, een authentiek visserseiland net boven Java in Indonesië. Mijn lieve vriendin Margo Niestadt heeft hier een Yoga Retraite gebouwd. Een paradijselijke plek in een oase van rust waar je helemaal tot jezelf kunt komen zonder alle prikkels uit het dagelijks leven. Alam Kita is een plek die voelt als een omarming van geborgenheid, creatie, warmte en liefde. Het brengt mensen als vanzelf weer in verbinding met zichzelf. De plek voor Zingeving en Onthaasting via verschillende programma’s en activiteiten op het gebied van yoga, meditatie, spiritualiteit, massage en healing. Alam Kita zet mensen weer in hun kracht.

MoYoKi is co-creator van Alam Kita en daarmee is ook een langgekoesterde droom van mij in vervulling gegaan. Het begeleiden van Yogaretraite weken, Dans- en Meditatieweken in het buitenland. In april 2019 zijn de eerste Yogaretraite weken van start gegaan.

Spirituele Kerst en Nieuwjaar Yogaretreat

Van 24 December 2019 tot en met 2 januari 2020 kun je mee met onze Spirituele Kerst Retraite ‘Een Nieuw Begin’. Heerlijk de feestdagen op een andere manier doorbrengen!

Jij kunt daar bij zijn. Kijk voor meer data in onze agenda en meer informatie vind je op de website van Alam Kita (www.alam-kita.com of monique@alam-kita.com)

Alam Kita betekent “Onze Natuur” in Bahasa Indonesië

Inschrijven voor een Retraite week

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement