Talent als Talisman®️

Workshop Talent als Talisman®️

Ieder mens heeft talent of een bijzondere kwaliteit, maar ben je jezelf daar ook bewust van?
En benut en leef je dit talent ook ten volste? Wat als je daar meer inzicht in krijgt? In datgene waar je goed in bent en vervolgens leert ont-dekken in jezelf hoe je dat het beste kunt ontwikkelen en creatief gaat inzetten thuis, op je werk en in relaties? Het zaadje laten ontkiemen en de beste versie van jezelf ont-wikkelen.

Het hebben van een talent of een kwaliteit wil namelijk nog niet zeggen dat het ont-wikkeld is. Het gaat je waarschijnlijk een stuk makkelijker af dan een ander maar het vraagt alsnog aandacht, intentie en oefening. De kracht van herhaling en zelfreflectie. En dat begint met:

Bereidheid, Wilskracht en Inzicht

Wat veel mensen niet weten is dat het inzetten van hun grootste talent bijdraagt aan grotere levensvreugde in jezelf en daardoor dienstbaar is aan het groter geheel. Dat klinkt wellicht heel groots en dat is het ook, want hoe klein of onbelangrijk jouw talent ook lijkt in je eigen beleving, het kan groots uitwerken. Het beïnvloedt namelijk altijd je directe omgeving. Je gezin, thuissituatie, op je werk, in liefdesrelaties en de relatie met alle mensen om je heen. En uiteindelijk verspreid zich dat als een cirkel van invloed, die veel groter is dan je denkt.

Het allerbelangrijkste is dat je dat gaat herkennen in jezelf, dat je het gaat verbeelden, erover gaat praten, ermee aan de slag gaat en het een vorm geeft. De sleutel zit in Bereidheid, Wilskracht en Inzicht en daar gaan we op een creatieve en inspirerende manier mee aan de slag in deze workshop. Je gaat je eigen Talisman maken die symboliseert wat jouw Talent is en betekent.

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling ondersteunen en bewustzijn verhogen is mijn talent. En dat doe ik met heel veel liefde, hoe kan het anders? Lesgeven, groepsdynamica, training, coaching. Kennis overdragen op een spelende en drempelverlagende manier. Na 30 jaar lesgeven in beweging, dans en theater ontstond er in mij een diep verlangen naar meer weten over universele waarheid. Jarenlange bestudering en toepassing van de yogafilosofie en de Vedische geschriften uit India hebben mij die oeroude wijsheid aangereikt en dat resulteerde in een achtbaan van ervaringen op gebied van mijn eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Wat een openbaring!

Levenskunst: De kunst van leven versus overleven.

Het heeft mij alle antwoorden gegeven die ik zocht en geleerd om voorbij de persoonlijkheid(ego) te komen en vanuit de ‘ik denk’ naar de ‘ik voel’ modus te gaan. Van denken naar voelen. Niet meer vanuit begeerte, hebzucht, nodig hebben, maar vanuit mijn hart werken. Gevend en uitreikend naar de ander. En daardoor ontvang ik zoveel meer! Het denken dienstbaar te maken aan wie ik ten diepte Ben. Dat wordt in de yoga DHARMA genoemd. Datgene waar we ons leven aan ophangen. Onze levensmissie!

Jou dat mogen laten ont-dekken, de ont-moeting met jeZelf…dat geeft mij een enorme levenvreugde.

Namasté 🙏🏼
Monique van der Heijden

Inschrijven voor de workshop

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement