JOURNEY – REIS door jezelf en je leven

Bevrijd je Innerlijk Kind

Hallo medereizigers op het bewustzijnspad. Ik nodig je van harte uit om op R.E.I.S te gaan met MoYoKi in deze Journey. Een hartsvolle innerlijke reis door jezelf en jouw leven, waarin je weer in contact mag komen met het innerlijk kind.

R.E.I.S. staat voor:
R = Rebalancing
E = Empowering
I = InnerChild
S = Soulwork

Stel je eens voor…

Je maakt een bevrijdende innerlijke REIS terug naar huis, om de ‘GROND’ weer te vinden in wie jij ten diepste bent. We reizen door ons leven, terug naar onze geboorte, ademen diep in en uit, bevinden ons in de baarmoeder en worden weer opnieuw geboren.

Vanaf hier reis je langs ‘adembenemende’ gebieden die jou JOU hebben gemaakt. Kijken vanuit een nieuw perspectief. Onderweg laat je je verrassen door het uitzicht (mooi en minder mooi) en laat je verschillende inzichten tot je komen. Jij bepaalt zelf het tempo en de richting tijdens deze REIS.

Heb je enig idee hoeveel er nog in jouw ‘rugzak’ zit wat je niet meer dient, neerduwt en omlaag trekt? Gestolde energie die wellicht losgelaten mag worden?

We zijn allemaal op de één of andere manier ‘teruggeschrokken’ in relatie toen we nog heel klein waren en op bepaalde gebieden in ons leven gekwetst geraakt. Doorgaans omdat we op cruciale momenten niet kregen wat we nodig hadden.

Deze gekwetste plekken worden psychologische (emotionele) leegtes genoemd. Op deze plekken zijn we niet goed tot vorm gekomen en hebben we allerlei afweer- en beschermingsmechanismen ontwikkeld als kind. We troffen hier geen LIEFDE aan. Als kind heb je nog geen idee hoe je hiermee om moest gaan, dus splitste het gevoelsdeel zich af van en zijn we gaan leven in ons hoofd. Zo werden we volwassen.

Wannneer de instrinsieke ‘leegte’ echter in ons aangeraakt wordt ‘in relatie’ – met wie dan ook – komt de pijn van het opgelopen tekort als een vuurpijl naar boven. We reageren dan vanuit het kind-afhankelijke perspectief.

We zetten onbewust allerlei afweer- en beschermingsmechnismen in om onzelf veilig te stellen als we een ‘emotioneel onbereikbare ander’ aan de overkant treffen. En misschien is dat omgekeerd ook zo. Herken je die momenten dat je uit contact gaat, jezelf verlaat, over je grens gaat of laat gaan, jezelf voorbij holt, perfectionistisch bent, in pleasegedrag schiet, overmatig gaat zorgen en fixen voor de ander?

Je verlaat hiermee jezelf en de natuurlijke FLOW, waardoor er een disbalans ontstaat. Meestal omdat er in de diepte van jou iets (aan)geraakt wordt dat te pijnlijkmis om bij te blijven en je direct in de verkramping schiet. Pijn in je buik, opgetrokken middenrif, hartspijn, of je keel gaat op slot.

Eigenlijk wille we niets liever dan ons ten diepste geliefd, bemind, gehoord, gezien en erkend te voelen om wie we zijn.
Daarvoor is het nodig om weer contact te maken met onze ‘grond’. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Laat jouw eigenWIJSheid je de weg wijzen, sla je vrije vleugels uit en bevrijd jezelf van balast

We dragen allemaal een rugzak – groot of klein – en het is enorm verlichtend om die af en toe van je rug te halen, naast je neer te zetten en te kijken wat er allemaal in zit. Te ervaren hoe licht het voelt als je even even niets hoeft te dragen.

Voel je een diepe wens om jezelf een bevrijdende reset te geven, je hoofd op te ruimen en lichter te gaan dragen? En tegelijkertijd nieuwe ‘grond’ onder je voeten te voelen! Ga dan mee op deze helende JOURNEY.

Kom weer THUIS bij jezelf!

Je maakt deze dag kennis met Zijnsorientatie (landschap van ZIJN), meditatie in beweging, visualisatie, rebirthing, systemisch- en (emotioneel) lichaamswerk.

Er is plek in deze muzikale JOURNEY voor 10 deelnemers (medereizigers). Ik ben je hier liefdevol nabij als reisleidster!

De 4 basisthema’s waarmee we deze dag werken zijn:

1. Ont-Hechten
2. Ont-Moeten
3. Ont-Maskeren
4. Ont-Knopen

Inschrijven kan via onderstaand contactformulier

DATA

Workshopdag: Zaterdag 12-02-2022
10.00-16.00 uur
Locatie: Gooi en omstreken

KOSTEN 

Losse Workshopdag JOURNEY € 150,- pp
3-daagse Retreat JOURNEY  € 795,- (incl. massage, healingcards, overnachting, ontbijt en diner)
Individuele JOURNEY (5 sessies van 90 minuten) € 495,-

Alle workshopdagen dagen zijn Incl. koffie/thee/fris en lekkers.
Je neemt je eigen lunch mee.

    Ik schrijf me in voor:

    Lees hier het Privacy Statement

    Info Jaargroep

    Inschrijven voor de workshop: The JOURNEY