Individuele Coaching

Kom met mij in Gesprek vanuit het Hart

Ben je op zoek naar meer inzicht en verdieping in jezelf en jouw leven? Loop je af en toe vast op bepaalde levensgebieden en zie je daar een herhalend patroon in? In jezelf, in relaties, op je werk of op een ander persoonlijk vlak in jouw leven. Voel je dat je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken en sta je open, ben je nieuwsgierig welke impact jouw leven tot nu toe heeft (gehad) op de persoon die je bent geworden? Ben je toe aan een verandering en transformatie? En heeft therapie niet direct jouw voorkeur?

Dan nodig ik je van harte uit om met mij in gesprek te komen vanuit het hart. Het is een belangrijke volgende en vooral bewuste stap vóór en dóór  jezelf op weg naar levenskunst. De kunst om los te laten wat je niet meer dient en weer te mogen verlangen naar waar je hart vreugdevol van wordt.

Als je het verlangen wil leven, moet je eerst het gemis kennen

Transformatie is een proces, dat vraagt om zelfonderzoek. Ik begeleid je hier met liefde in. Je kunt een coaching aanvragen o.a. op gebied van:

* Zelfexpressie
* Talentontwikkeling
*  Relatiedynamiek
* Werk- en arbeidsverhouding
* Stress en Burnout
* Innerlijk Leiderschap
* (over) Levenskunst
*  Inspiratie en Zingeving

Een individuele coaching start met een intake gesprek, waarin we samen jouw diepere verlangens naar boven gaan halen. Dat wat je werkelijk wenst om te realiseren. Je maakt een HartCollage om het zaadje te planten voor een nieuw begin met jezelf. Dit vormt de basis van de overige ‘Gesprekken vanuit het Hart’ en de coachingmethode. Ik zet verschillende werkvormen in om jouw transformatieproces te ondersteunen. Dit gebeurt voelend en geheel afgestemd op jou. Het aantal sessies is in overleg met elkaar

Groepsdynamische trainingen

In het contact met de ander en in een groep leren we onszelf kennen. Het spiegelt je gedrag, je manier van denken, je emoties en lichaamstaal. Vanuit dat gedachtegoed leren we onszelf steeds beter kennen, door te ervaren hoe je in verschillende relaties aanwezig bent en welk gedrag je hierin ontwikkeld hebt.

In eerste instantie gaat dit over de relatie met jezelf, daarna over de relatie met de ander en uiteindelijk over hoe jij je verhoud in een groep en in de wereld.

Bewustwording en groei gaat altijd gepaard met verandering en soms levert dat weerstand op. We zullen het leven eerst moeten leven om te ervaren hoe we op bepaalde situaties reageren, gedrag ontwikkelen en relaties aangaan. Fysiek, emotioneel en mentaal. In denken, voelen en handelen. Gedrag en begeerte komt nu eenmaal voort uit alle ervaringen die we met onze zintuigen (horen, zien, ruiken, proeven en voelen) hebben opgedaan. De psyche ontvangt deze imprints en doet niks anders dan ontvangen, verwerken en opslaan, net als een computer. De input die je erin stopt moet verwerkt worden.

In de groepstrainingen en workshops zijn de werkvormen bedoeld om meer uit je hoofd te komen en meer vanuit je hart te gaan voelen en ervaren wat je werkelijk nodig hebt.

Het lichaam liegt nooit. Ted Troost

Je leert op een ervaringsgerichte manier patronen en aangeleerd gedrag herkennen, je eigen ruimte in te nemen, grenzen aan te geven, autonomie en innerlijk leiderschap toe te passen en los te laten wat je niet meer dient.

We hoeven niet op zoek te gaan naar liefde. We hoeven enkel de barrières omver te werpen die we tegen haar opgeworpen hebben. Rumi

In de agenda vind je alle workshops van MoYoKi.