Uit je Hoofd, In je Hart

In ons leven kennen we verschillende vormen van verbinding. De verbinding met onszelf, de verbinding met de ander en de verbinding met de maatschappij. De manier hoe wij ons bewegen in deze verbindingen vertelt veel over onszelf. Vaak zien we overeenkomsten in de manier hoe we omgaan met onszelf, met de ander en de plek die we innemen in een groep. We laten ons leiden door ego, gedachten en patronen en houden vast aan gedrag dat we eigenlijk willen loslaten. Maar hoe doe je dat? Dat is waar we tijdens de workshop Uit Je Hoofd, In Je Hart aan werken.

In deze unieke workshop wordt de verbinding gemaakt tussen Lichaamswerk, Yoga, Meditatie, Systemisch werk en NLP. Je krijgt inzicht in je diepliggende overtuigingen en patronen. Onverwerkte situaties en conflicten van vroeger zijn in je onbewuste opgeslagen en liggen vaak ten grondslag aan je huidige gedrag. Door middel van Systemisch werk en Lichaamswerk krijg je inzicht in:

  • de patronen waaruit je gedrag is ontstaan.
  • de overtuigingen die meespelen.
  • de verbinding van gedragspatronen met het systeem waar je uitkomt.

Samen maken we een reis door de opgebouwde lagen van onze persoonlijkheid naar onze innerlijke kern. Wie zijn we ten diepste? Door los te komen van de identificatie met ego en gedachten ervaar je dat alles al goed is. Je bent niet meer afhankelijk van externe factoren, andere mensen en omstandigheden. Je neemt de regie over jouw eigen leven en laat je leiden door je intuïtie.

Deel 1: Ont-hechten

We maken ons los van de identificatie met onze gedachten en emoties.

Ken je dat gevoel dat je hoofd continu ‘aan’ staat? Je zit veel in je hoofd, twijfelt over (genomen) beslissingen en past je aan op je omgeving. We hebben het over een rationele levenswijze. Veel keuzes maken we op basis van ratio, belemmerende overtuigingen en vaste patronen. Maar passen deze keuzes wel bij jou? Vertelt je gevoel jou dat het de juiste keuze is, of is het jouw hoofd die bepaalt?

Tijdens deze workshop Uit je Hoofd, In je Hart: ik en mezelf leer je te ont-hechten van jouw gedachten, conditioneringen en overtuigingen. We werken aan het loslaten van de identificering met onze gedachten en maken verbinding met onze innerlijk kern en intuïtie, ons authentieke Zelf.

De workshop levert o.a. op:
* Meer inzicht in wie jij ten diepste bent.
* Je durft meer te kiezen voor jezelf.
* Je maakt contact met je intuïtie en weet beter wat goed voor je is.
* Je kunt de identificatie met je ego en gedachten steeds meer loslaten.
* Je ervaart meer zelfliefde en levensvreugde.

Deel 2: Ont-moeten

Blijf in verbinding met jezelf in het contact met de ander.

In deel 2 van deze drieluik gaan we dieper in op de verbinding met onszelf in de ontmoeting met de ander. Hoe ga jij om in contact met anderen? En hoe blijf je daarin bij jezelf?

De workshop levert o.a. op:
* Inzicht in jouw beweging in relaties.
* Omgaan met de dynamiek in een ontmoeting.
* Vrij voelen in verbinding.
* Grenzen aangeven.
* Meebewegen zonder jezelf te verliezen.

Voor wie is de workshop?
De workshop is voor alle deelnemers die de workshop Uit je Hoofd, In je Hart deel 1: onthechting ik en jezelf hebben gevolgd. Je wilt leren om in verbinding met jezelf en je intuïtie te blijven tijdens de ontmoeting met een ander.

Deel 3: Ont-knopen

Sta vanuit autonomie in de wereld en laat je niet meeslepen door de hectiek van alledag.

Zegt je hart ‘JA’? Volg je hart en meld je aan via de website. We werken in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers.

Na deze workshop

* Heb je meer inzicht in wie jij ten diepste bent.
* Maak je beter contact met je intuïtie en weet je wat goed voor je is.
* Ervaar je meer zelfliefde en acceptatie.
* Geef jij je grenzen beter aan.
* Begrijp je beter wat jouw beweging is in relaties.
* Blijf je in verbinding met jezelf in het contact met anderen.
* Laat je je niet meer meeslepen door alle prikkels van buitenaf

“Het begint allemaal met Bereidheid, Wilskracht en Inzicht om in ‘Waarheid’ te zijn, zodat je de blik steeds weer kunt richten naar de beste versie van jeZelf.”

– MoYoKi

Waarom deze workshop?
Workshop thema’s
Samenwerking MoYoKi & AVPL

Inschrijven voor de workshop

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement