Yogalessen

Door de jaren heen heb ik me bekwaamd in verschillende yogavormen, waarvan Raja Yoga, de Koninklijke klassieke yoga en het 8-voudig pad van Patanjali, de basis vormt. Door mijn interesse en specialisatie in zowel de yoga filosofie als de chakra psychologie, aangevuld met emotioneel lichaamswerk, zul je in mijn lessen altijd verdieping vinden die uitnodigt tot zelfonderzoek.

Dat maakt yoga ook zo boeiend. Je eigen patronen gaan herkennen, je manier van denken onderzoeken en de invloed daarvan op emoties. De weerstand in je lichaam tegenkomen en de beweging van je gedachten daarover observeren. Jezelf verbinden met dat wat wezenlijk is. Via de adem, via de houdingen, via concentratie oefeningen, via meditatie. Zie het maar als een oefening in levenskunst.

Yoga is echter geen kunstje waar je heel lenig en soepel voor moet zijn. Iedereen kan yoga doen! Het gaat meer om ‘Mind Stiff, Body Stiff!’ So be aware of what you think and open your mind for change!

Bij GAIA House of Yoga in Almere heb ik mijn vaste standplaats als docent. Je kunt hier verschillende yogalessen van mij volgen zoals Raja Yoga, Chakra Yoga, Easy Flow Yoga en Restorative Yoga.

Je kunt me hier ook tegenkomen als coördinator en docent van de 4-jarige erkende docentenopleiding Raja Yoga.

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar info@moyoki.nl voor meer info of schrijf je in via onderstaande link voor een proefles.

Inschrijven voor een Yogales

Ik schrijf me in voor:

Lees hier het Privacy Statement

Yogalessen