MoYoKi
Monique van der Heijden

Mijn talent ligt in het lesgeven, begeleiden, trainen en coachen van mensen. Om vanuit oprechte aandacht en bewustzijn mensen in beweging te brengen, te verbinden, te raken, motiveren en inspireren.

Al van jongs af aan ben ik geboeid door wat mensen beweegt. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Lichaamstaal, gedrag, motivatie, inspiratie. Wat drijft mensen?!

Als yogadocent, trainer en coach in transformatieve levensprocessen bewandel ik het boeiende 8-voudige pad van de klassieke yoga, aangevuld met systemisch werk (opstellingen), psychodynamisch en Zijnsgericht lichaamswerk.

Doel is om mensen bewust te maken van hun authentieke Zelf en te laten rusten in de ware aard, die ze van nature zijn. Ontspannen, open, licht, vol levensvreugde en vrij.

Ik nodig mensen uit tot zelfonderzoek en samen maken we een persoonlijke reis. Er zullen levenskwaliteiten oplichten als: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en bereidheid.

De afstand van ons hoofd naar ons hart is slechts 45 cm, maar we doen er soms een heel leven over! Alles om tot Zelfliefde te komen.

Mede door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, ervaringen, burnout en bewustzijnsproces meen ik mensen een uitreikende hand te kunnen bieden. Het is mijn persoonlijke missie om op een open en integere manier mensen in beweging te brengen om verbinding te krijgen met onderhuidse processen en daar het verschil te maken.

In mijn werk zet ik graag het hele kleurenpallet aan ervaring in om mensen uit te nodigen bij hun kern te komen.

MoYoKi…Oude Wijsheid, Nieuwe Wegen

NamastĆ© šŸ¦‹
Monique van der Heijden